Skinz

#flawless

Suaviza, hidrata y prepara tu piel para el maquillaje con el humectante de imprimación sin silicona de Good Molecules. Formulado con aceite de semilla de macadamia, manteca de karité y una alternativa de silicona derivada de forma natural, este humectante diario ligero trabaja para fortalecer, acondicionar y proteger la piel del estrés ambiental, todo mientras crea un lienzo suave y abultado para una aplicación de maquillaje impecable. Solo aquí #flawless #skincare #makeup


0💬Normal

NAURA SPA CUSTOMER FEEDBACK: RAWATAN PANTANG 🥰 . . Alhamdulillah feedback yang sangat positif. Kami di Naura Spa sentiasa menjaga kualiti & mutu servis rawatan kami 😍 . . Hubungi Naura Spa untuk membuat tempahan SEKARANG!!! . http://wasap.my/60125022099 http://wasap.my/60125022099 http://wasap.my/60125022099 #nauraspa #spamuslimah #sauna #spa #manicure #bodyscrub #pedicure #bangi #kajang #putrajaya #mobilespa #mobilespamalaysia #spamuslimahbangi #mobilespaselangor #mobilespakl #spamuslimahnilai #feedback #spamuslimhkajang #facial #scrub #eyelashlifting #eyelashlift #eyelashkajang #mobilespabangi #mobilespakajang #flawless #skincare #youthskincare #rayapromotion


0💬Normal

NOUR™  Skin Series by Afa Mega Global Trade™ . Produk skincare berasaskan alam & suci.🌿 Tanpa hydroquinone ataupun mercury. Berdaftar dgn KKM.💯 . Pm or wasap : 011-1129 9094 . #NOURSkinSeries #AfamegaGT #glowing #flawless #antiaging #nakcantik


0💬Normal

GOTU KOLA POWER TONER💜 . READY TO GLOW YOU UP!! . 🍃Moisturizing Siap mengunci permukaan kulit wajah kamu agar selalu lembab dan menjadikan kulit kamu halus dan lembut. . 🍃Flawless Skin Menjadikan wajah kamu lebih cerah bersinar dengan cara yang sehat dengan meregenerasi kulit kamu. . 🍃No More Blemishes Byebyee noda-noda hitam nakal seperti bekas jerawat, hyperpigmentasi atau bahkan penuaan😱 . Stop thinking! Order Now! WhatsApp 088222176902 . #skincareampuh #skincareaesthetic #skincare #skind #skindaesthetic #skincaredokter #toner #tonerterbaik #centellaasiatica #manfaatcentellaasiatica #jerawat #kusam #kulitkering #blemish #flawless #flawlessskin #moisturizing #beauty #healthyskin #healthylifestyle #cantiksehat


0💬Normal

Sungai Ranching adalah diantara tempat menarik untuk dikunjungi di Rawang. Tempatnya sejuk, segar dan indah. Sama seperti produk sarang burung FG Walet. Terbaik dari alam semulajadi. Ini adalah wilayah FG Walet KL_Rawang. Kami bersedia untuk memenuhi permintaan anda dikawasan ini. Penghantaran segera terus ke rumah atau pejabat. Kami sahut cabaran untuk memberikan servis terbaik kepada pelanggan kami. Hubungi kami terus di @fgwaletkl_rawang Bagi mereka yang mahu menjadi agen FG Walet untuk kawasan Kuala Lumpur, jangan segan silu untuk berhubung terus dengan @fgwaletkl Kekal muda, rasa remaja bersama FG Walet, sarang burung halal bernutrisi terbaik di Malaysia. #thebestnutritionbirdnest #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #healthylifestyle #feelingfresh #happynewyear #sharefgwalet #sharehealthfgwalet #bmf #newproduct #newrelease #organicproduct #naturalingredients #fgwaletlocater #rawang #bandarcountryhomes #bandartasikputeri


0💬Normal

Despedida @chefalmafernanda @youngfitbeauty


1💬Normal

It’s our Founder’s Birthday Month‼ BUY MORE, SAVE MORE __ SALE sempena birthday founder kita @zakirahzainal dari 18 Febuari - 29 Febuari! You guys have 12 more days to get this sale😍 . Apa yang korang akan dapat adalah: . ✅BELI 1 ITEM PERCUMA 1, BELI 2 ITEM KEATAS PERCUMA 2 . ✅RM5 DISKAUN UNTUK SETIAP ITEM . ✅FREE POSTAGE UNTUK SETIAP PEMBELIAN . Macam mana nak order: Click link di bio dan akan terus ke whatsapp kami . Boleh la jimat duit kan?? Tak perlu bayar postage & diskaun pun dapat! Jom ajak adik, kakak, ibu, sedara mara ataupun kawan-kawan sebab kalau korang beli banyak, lagi banyak dapat diskaun tau😍 . COD area 🚗Nilai 🚗Bandar Baru Nilai 🚗Pekan Nilai 🚗Pekan Salak Lama 🚗Bandar Baru Salak Tinggi 🚗Kota Warisan 🚗Bandar Enstek 🚗Kuarters KLIA 🚗Kota Seriemas 🚗USIM 🚗Politeknik Nilai 🚗LBJ 🚗Eka Matahari 🚗Kawasan terdekat . #prettycaked #prettycakednilai #prettycakedsepang #prettycakedenstek #prettycakedKLIA #prettycakednegerisembilan #prettycakedselangor #blendlikebutterfoundation #glowactivatorampoule #betterthanbarelipcream #foundationmurah #ampoulemurah #lipcreammurah #localproduct #supportlocal #makeup #cantik #flawless #glowing #murah #bazaarpaknil #sale


0💬Normal

It’s our Founder’s Birthday Month‼ BUY MORE, SAVE MORE __ SALE sempena birthday founder kita @zakirahzainal dari 18 Febuari - 29 Febuari! You guys have 12 more days to get this sale😍 . Apa yang korang akan dapat adalah: . ✅BELI 1 ITEM PERCUMA 1, BELI 2 ITEM KEATAS PERCUMA 2 . ✅RM5 DISKAUN UNTUK SETIAP ITEM . ✅FREE POSTAGE UNTUK SETIAP PEMBELIAN . Macam mana nak order: Click link di bio dan akan terus ke whatsapp kami . Boleh la jimat duit kan?? Tak perlu bayar postage & diskaun pun dapat! Jom ajak adik, kakak, ibu, sedara mara ataupun kawan-kawan sebab kalau korang beli banyak, lagi banyak dapat diskaun tau😍 . COD area 🚗Nilai 🚗Bandar Baru Nilai 🚗Pekan Nilai 🚗Pekan Salak Lama 🚗Bandar Baru Salak Tinggi 🚗Kota Warisan 🚗Bandar Enstek 🚗Kuarters KLIA 🚗Kota Seriemas 🚗USIM 🚗Politeknik Nilai 🚗LBJ 🚗Eka Matahari 🚗Kawasan terdekat . #prettycaked #prettycakednilai #prettycakedsepang #prettycakedenstek #prettycakedKLIA #prettycakednegerisembilan #prettycakedselangor #blendlikebutterfoundation #glowactivatorampoule #betterthanbarelipcream #foundationmurah #ampoulemurah #lipcreammurah #localproduct #supportlocal #makeup #cantik #flawless #glowing #murah #bazaarpaknil #sale


0💬Normal

It’s our Founder’s Birthday Month‼ BUY MORE, SAVE MORE __ SALE sempena birthday founder kita @zakirahzainal dari 18 Febuari - 29 Febuari! You guys have 12 more days to get this sale😍 . Apa yang korang akan dapat adalah: . ✅BELI 1 ITEM PERCUMA 1, BELI 2 ITEM KEATAS PERCUMA 2 . ✅RM5 DISKAUN UNTUK SETIAP ITEM . ✅FREE POSTAGE UNTUK SETIAP PEMBELIAN . Macam mana nak order: Click link di bio dan akan terus ke whatsapp kami . Boleh la jimat duit kan?? Tak perlu bayar postage & diskaun pun dapat! Jom ajak adik, kakak, ibu, sedara mara ataupun kawan-kawan sebab kalau korang beli banyak, lagi banyak dapat diskaun tau😍 . COD area 🚗Nilai 🚗Bandar Baru Nilai 🚗Pekan Nilai 🚗Pekan Salak Lama 🚗Bandar Baru Salak Tinggi 🚗Kota Warisan 🚗Bandar Enstek 🚗Kuarters KLIA 🚗Kota Seriemas 🚗USIM 🚗Politeknik Nilai 🚗LBJ 🚗Eka Matahari 🚗Kawasan terdekat . #prettycaked #prettycakednilai #prettycakedsepang #prettycakedenstek #prettycakedKLIA #prettycakednegerisembilan #prettycakedselangor #blendlikebutterfoundation #glowactivatorampoule #betterthanbarelipcream #foundationmurah #ampoulemurah #lipcreammurah #localproduct #supportlocal #makeup #cantik #flawless #glowing #murah #bazaarpaknil #sale


0💬Normal

👩👨BERDUA LEBIH BAIK 🤩 . Uolss dah ada ke set mekap kapel hot ni?😊 . Sangat menjimatkan.Lagi best bila sentiasa berseri selalu. Senyum pun manis bertebu. . Gitu ☺😍 . #hotsetnurraysa #bestsellingproducts #nurraysabeauty #nurraysalover #nurraysacheras #ddglowingmoistcake #besak3in1 #powderconcealerfoundation #flawless #glowing #flawlessin10sec #fullcoverage #spf50 #magiclipstickwithmarulaoil #lipstickdanpelembap #lipsticktanpaplumbum #lipsrickpelbagaiguna


0💬Normal

It’s our Founder’s Birthday Month‼ BUY MORE, SAVE MORE __ SALE sempena birthday founder kita @zakirahzainal dari 18 Febuari - 29 Febuari! You guys have 12 more days to get this sale😍 . Apa yang korang akan dapat adalah: . ✅BELI 1 ITEM PERCUMA 1, BELI 2 ITEM KEATAS PERCUMA 2 . ✅RM5 DISKAUN UNTUK SETIAP ITEM . ✅FREE POSTAGE UNTUK SETIAP PEMBELIAN . Macam mana nak order: Click link di bio dan akan terus ke whatsapp kami . Boleh la jimat duit kan?? Tak perlu bayar postage & diskaun pun dapat! Jom ajak adik, kakak, ibu, sedara mara ataupun kawan-kawan sebab kalau korang beli banyak, lagi banyak dapat diskaun tau😍 . COD area 🚗Nilai 🚗Bandar Baru Nilai 🚗Pekan Nilai 🚗Pekan Salak Lama 🚗Bandar Baru Salak Tinggi 🚗Kota Warisan 🚗Bandar Enstek 🚗Kuarters KLIA 🚗Kota Seriemas 🚗USIM 🚗Politeknik Nilai 🚗LBJ 🚗Eka Matahari 🚗Kawasan terdekat . #prettycaked #prettycakednilai #prettycakedsepang #prettycakedenstek #prettycakedKLIA #prettycakednegerisembilan #prettycakedselangor #blendlikebutterfoundation #glowactivatorampoule #betterthanbarelipcream #foundationmurah #ampoulemurah #lipcreammurah #localproduct #supportlocal #makeup #cantik #flawless #glowing #murah #bazaarpaknil #sale


0💬Normal

It’s our Founder’s Birthday Month‼ BUY MORE, SAVE MORE __ SALE sempena birthday founder kita @zakirahzainal dari 18 Febuari - 29 Febuari! You guys have 12 more days to get this sale😍 . Apa yang korang akan dapat adalah: . ✅BELI 1 ITEM PERCUMA 1, BELI 2 ITEM KEATAS PERCUMA 2 . ✅RM5 DISKAUN UNTUK SETIAP ITEM . ✅FREE POSTAGE UNTUK SETIAP PEMBELIAN . Macam mana nak order: Click link di bio dan akan terus ke whatsapp kami . Boleh la jimat duit kan?? Tak perlu bayar postage & diskaun pun dapat! Jom ajak adik, kakak, ibu, sedara mara ataupun kawan-kawan sebab kalau korang beli banyak, lagi banyak dapat diskaun tau😍 . COD area 🚗Nilai 🚗Bandar Baru Nilai 🚗Pekan Nilai 🚗Pekan Salak Lama 🚗Bandar Baru Salak Tinggi 🚗Kota Warisan 🚗Bandar Enstek 🚗Kuarters KLIA 🚗Kota Seriemas 🚗USIM 🚗Politeknik Nilai 🚗LBJ 🚗Eka Matahari 🚗Kawasan terdekat . #prettycaked #prettycakednilai #prettycakedsepang #prettycakedenstek #prettycakedKLIA #prettycakednegerisembilan #prettycakedselangor #blendlikebutterfoundation #glowactivatorampoule #betterthanbarelipcream #foundationmurah #ampoulemurah #lipcreammurah #localproduct #supportlocal #makeup #cantik #flawless #glowing #murah #bazaarpaknil #sale


0💬Normal

It’s our Founder’s Birthday Month‼ BUY MORE, SAVE MORE __ SALE sempena birthday founder kita @zakirahzainal dari 18 Febuari - 29 Febuari! You guys have 12 more days to get this sale😍 . Apa yang korang akan dapat adalah: . ✅BELI 1 ITEM PERCUMA 1, BELI 2 ITEM KEATAS PERCUMA 2 . ✅RM5 DISKAUN UNTUK SETIAP ITEM . ✅FREE POSTAGE UNTUK SETIAP PEMBELIAN . Macam mana nak order: Click link di bio dan akan terus ke whatsapp kami . Boleh la jimat duit kan?? Tak perlu bayar postage & diskaun pun dapat! Jom ajak adik, kakak, ibu, sedara mara ataupun kawan-kawan sebab kalau korang beli banyak, lagi banyak dapat diskaun tau😍 . COD area 🚗Nilai 🚗Bandar Baru Nilai 🚗Pekan Nilai 🚗Pekan Salak Lama 🚗Bandar Baru Salak Tinggi 🚗Kota Warisan 🚗Bandar Enstek 🚗Kuarters KLIA 🚗Kota Seriemas 🚗USIM 🚗Politeknik Nilai 🚗LBJ 🚗Eka Matahari 🚗Kawasan terdekat . #prettycaked #prettycakednilai #prettycakedsepang #prettycakedenstek #prettycakedKLIA #prettycakednegerisembilan #prettycakedselangor #blendlikebutterfoundation #glowactivatorampoule #betterthanbarelipcream #foundationmurah #ampoulemurah #lipcreammurah #localproduct #supportlocal #makeup #cantik #flawless #glowing #murah #bazaarpaknil #sale


0💬Normal

__________Georgia__________ Beaded floral lace appliques bloom in the faintest shade of beige on this romantic ball gown wedding dress, while silver embroidered branches and a voluminous tulle skirt add to the fairytale feel. Finished with a lace-up corset back for a perfect fit. . . Contact Us:
+62818888060
For more details, kindly check www.karabrides.com
DM us your number & email for Pricelist #karaweddinggown #karabrides #bridaljakarta #bridal #weddinggown #weddingdress #thebrideideas #thebridedept #bridestory #weddingku #muajakarta #makeup #makeupbride #makeupartist #makeupwedding #flawless #naturalmakeup #natural #beautiful #bridetobe #bridalmakeup #karabrides #modelmakeupartist #prewedding #preweddingmakeup #gown #weddingmakeup #photography


0💬Normal

Promueva una piel suave y uniforme y minimice la apariencia de los poros con el suero de niacinamida de Good Molecules. Formulado con 10% de niacinamida (vitamina B3), este suero liviano ayuda a refinar el tono y la textura de la piel para una tez más brillante y saludable. #flawless #skincare #makeup


0💬Normal

Next Page